top of page

 

”LA DONNA È MOBILE”
Kursus for tenorer

 

 

 

 

ANSØGNINGSFRIST:  9. November 2015

 

Carol Conrad og Tonny Landy inviterer hermed såvel lyriske som dramatiske tenorer - og alle dem midt imellem - til et kursus.

 

 

Vi gennemgår arier og sange fra det omfattende repertoire, for sammen at arbejde med tradition, stil og tekniske problemer omkring overgangs-tonerne fra mellemlejet og til den eftertragtede højde – den ”berygtede” passaggio - problemer som er typiske for den specielle stemmetype. Vi skal også diskutere hvilket repertoire, der er det rette, og hvornår man skal synge det, hvilket selvfølgelig er forskelligt fra sanger til sanger.  Kurset vil indehold både foredrag, individual coachings, samt gruppe sessioner i teknik.

 

 

Tonny Landy har studeret disse emner bl.a. med Beniamino Gigli’s coach Luigi Ricci, som kendte Verdi, Puccini, Mascagni, Leoncavallo m.fl., ligesom han var dybt fortrolig med den italienske ”bel canto-” og ”verismo-” tradition. Desuden har han studeret stil og opførelsespraksis, samt tekniske problemer med den højt ansete pædagog og stemmeanalytiker Oren Brown, samt ikke mindst med Nicolai Gedda, som helt konkret kunne demonstrere den korrekte højdefunktion for Tonny.  Alt dette kan vi gennemgå sammen, for til sidst at afslutte med en offentlig koncert.

 

Vi glæder os til at se og høre jer!
TONNY LANDY & CAROL CONRAD
Praktisk information:

 

Pris:

Aktiv deltagelse:       2.250,- kr. inkl. forplejning

Passive deltagelse:     850,- kr. inkl. forplejning (500,- kr. uden forplejning)

 

 

Kursusskema:

Torsdag 12. November:  17.00-22.00

Fredag 13. November:    17.00-22.00

Lørdag 14. November:   10.00 - 15.30,  Koncert kl. 14.00

 

Sted:

Anne Rosing Institut

Svanemøllevej 92

2900 Hellerup

bottom of page